1. Home
  2. /
  3. Kamerplanten
  4. /
  5. Asplenium “Parvati” (Moedervaren) in pot Elho b.for grijs 55 cm

Asplenium “Parvati” (Moedervaren) in pot Elho b.for grijs 55 cm

42.25

Deze grote Asplenium Parvati is een aparte varen met een heel leuk klein blaadje.

Hoogte: 55 cm
Potmaat: Ø 30 cm

Logo Plantada
Geen verzendkosten in NL
Vers van de kweker
Levertijd: 2 – 4 werkdagen
Veilig & Betrouwbaar

Meer informatie

De Asplenium Parvati (Moedervaren/Streepvaren) is een aparte varen met een heel leuk klein blaadje. Het blad is frisgroen en glimt een beetje. Met deze grote varen haal je de natuur in huis en bij de juiste verzorging heb je lang plezier van deze plant.
Standplaats: Varens kun je het beste in de( half)schaduw zetten. Bij direct zonlicht zullen de bladeren verkleuren. Zet hem ook niet op een plek met veel tocht. Deze varen is prima geschikt voor in de badkamer. Ideale temperatuur is tussen de 18-30 °C.
Waterbehoefte: Net als de meeste varens heeft ook deze Asplenium veel water nodig om de grond vochtig te houden. Maar zorg er voor dat er geen water onder in de pot blijft zitten, dan worden de wortels aangetast. Geef liever regelmatig kleine beetjes water dan veel per keer. Laat de grond zeker niet uitdrogen. Besproei de plant regelmatig.
Luchtzuiverend: De Asplenium Parvati is sterk luchtzuiverend. De plant zet CO2 om in zuurstof, beter dan veel andere planten dat kunnen. De plant kan ook zeer effectief schadelijke stoffen in de lucht afbreken en de luchtvochtigheid verbeteren.
Giftig: De Asplenium Parvati is giftig. Zorg ervoor dat kleine kinderen en huisdieren er niet bij kunnen.
Plantada-tip: Geef water via de zijkant, want in het midden geeft een kaal hart. Knip verkleurde bladeren weg, zo blijft de plant gezond.

Deze Asplenium Parvati komt 100% vers van de kweker. Na controle wordt hij veilig verpakt en direct verzonden.


Planten zijn levende producten, daarom kunnen onze planten soms van vorm of hoogte iets afwijken. De hoogte is altijd inclusief pot.

Milieuvriendelijke verpakking, zo dragen wij ons steentje bij!

Bij Plantada altijd gratis verzending bij alle bestellingen binnen Nederland!

Direct van de kweker bij jouw thuis of op kantoor!

Menu