1. Home
  2. /
  3. Kamerplanten
  4. /
  5. Asplenium Crispy Wave 30 cm – 2 stuks

Asplenium Crispy Wave 30 cm – 2 stuks

21.25

Deze Asplenium Crispy Wave is een sterk luchtzuiverende Varen met elegant, sterk glanzend appelgroen blad. De bladeren zijn groot, met gegolfde rand.

Met Fair Flora label

Sterk luchtzuiverend
Potmaat: Ø 12 cm
Hoogte: +/- 30 cm

Logo Plantada

Geen verzendkosten in NL
Vers van de kweker
Levertijd: 2 – 4 werkdagen
Veilig & Betrouwbaar

Meer informatie

De Asplenium Crispy Wave (nestvaren) is een prachtige, trendy varen. De naam Crispy Wave is kenmerkend voor de opvallend harde, golfachtige bladeren. Het blad is sterk glanzend, fris groen van kleur met een zwarte hoofdnerf en lichter dan de meeste varens. Vanuit het hart van de plant worden nieuwe bladeren aangemaakt en groeien door tot een sierlijk blad. Deze Crispy Wave is ook veel sterker dan andere Varens. Deze Varen heeft bovendien een zeer lucht zuiverende werking en draagt dus bij aan een gezonder binnen klimaat.  Profiteer van onze Plantada deal!
Standplaats: Zet de plant op een matig zonnige plek. Niet in de felle zon, maar wat verder van het raam af.  Deze plant kan ook goed boven een verwarming staan, maar zet de plant niet op een tochtige plaats. Deze Nestvaren is zelfs zeer geschikt voor in de badkamer.
Water: Houdt de grond licht vochtig; laat de grond niet uitdrogen. Geef liever regelmatig kleine beetjes water dan veel per keer. Deze Asplenium houdt van een omgeving met een hoge luchtvochtigheid, dus geef hem regelmatig een sproeibeurt.
Giftig: De Asplenium Crispy Wave is niet giftig en daarom een geschikte plant met huisdieren en kleine kinderen.
Fair Flora: Een Fair Flora plant is een kamerplant die wordt geproduceerd met oog voor duurzaamheid op het gebied van mens, milieu en grondstoffen. Daarnaast wordt continu gewerkt om deze kamerplant nog duurzamer te produceren. Daarbij letten ze op gebruik van meststoffen en gewasbescherming, inzet van energie en elektra en ontwikkeling van personeel. Via Fair Flora krijgt de kweker een eerlijke prijs voor het product.  zodat verdere verduurzaming wordt mogelijk gemaakt. Uitstoot van CO2 die vrijgekomen is bij de teelt, transport en materialen van de plant worden gecompenseerd met aanplant van bamboe in Uganda. Ten slotte worden er ook donaties gedaan aan goede doelen. Genoeg redenen dus om te kiezen voor Fair Flora. Met jouw aankoop help je innoveren!

 


Omdat planten levende producten zijn, zijn ze nooit precies identiek aan elkaar. Hoogte en vormen kunnen iets afwijken van de foto’s.

Milieuvriendelijke verpakking, zo dragen wij ons steentje bij!

Bij Plantada altijd gratis verzending bij alle bestellingen binnen Nederland!

Direct van de kweker bij jouw thuis of op kantoor!

Menu