1. Home
  2. /
  3. Kamerplanten
  4. /
  5. Nestvaren (Asplenium Crispy Wave) in Mica pot Carrie grijs 35 cm

Nestvaren (Asplenium Crispy Wave) in Mica pot Carrie grijs 35 cm

30.45

Uitverkocht

Deze mooie Asplenium Crispy Wave heeft opvallend harde, golfachtige bladeren.

Hoogte: 35 cm
Potmaat: Ø 18 cm

Logo Plantada
Geen verzendkosten in NL
Vers van de kweker
Levertijd: 2 – 3 werkdagen
Veilig & Betrouwbaar

Meer informatie

De Nestvaren (Asplenium Nidus Crispy Wave) heeft opvallende harde, golfachtige bladeren die rechtop staan. Ze zijn sterk glanzend en fris groen van kleur, maar lichter van kleur dan de meeste varens. Vanuit het hart van de plant worden nieuwe bladeren aangemaakt. Het is een prachtige trendy Varen.
Verzorging: Makkelijk.
Standplaats: Zet de Varen op een warme lichte- tot halfschaduw plek, vermijd direct zonlicht. Zet de plant ook op een tochtvrije plek. Ideale temperatuur is tussen de 18-25 °C.
Waterbehoefte: Net als de meeste varens heeft ook deze Nestvaren veel water nodig. De grond van de plant altijd licht vochtig houden. Zorg dat er nooit een laagje water onderin de pot komt te staan, dit kan namelijk leiden tot wortelrot. Het is daarom verstandig regelmatig kleine hoeveelheden water te geven. Potgrond mag niet uitdrogen.
Sproeien: Deze plant houdt van een hoge luchtvochtigheid, besproei deze plant regelmatig met lauw water. Dit compenseert het gebrek aan luchtvochtigheid, het helpt preventief tegen ongedierte en verwijderd ook direct het stof van de bladeren.
Luchtzuiverend: Deze plant kan zeer effectief schadelijke stoffen in de lucht afbreken en de luchtvochtigheid verbeteren. Zet ook beter CO2 om in zuurstof dan andere planten.
Giftig: De Nestvaren is giftig. Zorg ervoor dat kleine kinderen en huisdieren er niet bij kunnen.
Fair Flora: Een Fair Flora plant wordt gekweekt op basis van duurzaamheid voor mens, dier en milieu.  Kies voor een Fair Flora plant en help mee aan een betere wereld!
Plantada-tip: Geef water op de aarde en niet in het hart van de plant.
Sierpot: De mooie donkergrijze Carrie pot uit de collectie van Mica is afkomstig uit Portugal en wordt 100% handgemaakt door authentieke pottenbakkers. De pot heeft een subtiele, natuurlijke structuur. Elke pot is uniek.

Deze Nestvaren komt 100% vers van de kweker. Na controle wordt hij veilig verpakt en direct verzonden.


Planten zijn levende producten, daarom kunnen onze planten soms van vorm of hoogte iets afwijken. De hoogte is altijd inclusief pot.

Google beoordeling
5

Milieuvriendelijke verpakking, zo dragen wij ons steentje bij!

Bij Plantada altijd gratis verzending bij alle bestellingen binnen Nederland!

Direct van de kweker bij jouw thuis of op kantoor!

Menu