1. Home
  2. /
  3. Kamerplanten
  4. /
  5. Asplenium “Crispy Wave” (Nestvaren) 35 cm

Asplenium “Crispy Wave” (Nestvaren) 35 cm

23.75

Deze mooie Asplenium Crispy Wave heeft opvallend harde, golfachtige bladeren.

Hoogte: 35 cm
Potmaat: Ø 17 cm

Logo Plantada
Geen verzendkosten in NL
Vers van de kweker
Levertijd: 2 – 4 werkdagen
Veilig & Betrouwbaar

Meer informatie

De Asplenium Nidus Crispy Wave (Nestvaren) heeft opvallende harde, golfachtige bladeren die recht op staan. Ze zijn sterk glanzend en fris groen van kleur, maar lichter van kleur dan de meeste varens. Vanuit het hart van de plant worden nieuwe bladeren aangemaakt. Asplenium Crispy Wave is een prachtige, trendy varen, die ook sterk luchtzuiverend is.
Standplaats: Deze Varen kun je het beste in de ( half)schaduw zetten. Bij direct zonlicht zullen de bladeren verkleuren. Zet hem ook niet op een plek met veel tocht .Maar op droge plekken kan deze plant goed overleven, bijvoorbeeld boven een verwarming. Deze varen is ook prima geschikt voor de badkamer. De ideale temperatuur voor de Asplenium is 18-30 °C.
Waterbehoefte: Net als de meeste varens heeft ook deze Asplenium veel water nodig om de grond vochtig te houden. Maar zorg er voor dat er geen water onder in de pot blijft zitten, dan worden de wortels aangetast. Geef liever regelmatig kleine beetjes water dan veel per keer. Laat de grond zeker niet uitdrogen. Besproei de plant regelmatig.
Luchtzuiverend: De Asplenium Crispy Wave is sterk luchtzuiverend. De plant zet CO2 om in zuurstof, beter dan veel andere planten dat kunnen. De plant kan ook zeer effectief schadelijke stoffen in de lucht afbreken en de luchtvochtigheid verbeteren.
Giftig: De Asplenium Crispy Wave is niet giftig en dus veilig voor kleine kinderen en huisdieren.
Plantada-tip: Op droge plekken kan deze plant goed overleven, zoals bijvoorbeeld boven een verwarming. Zet de plant niet op een tochtige plek.
Fair Flora: Een Fair Flora plant wordt gekweekt op basis van duurzaamheid voor mens, dier en milieu.  Kies voor een Fair Flora plant en help mee aan een betere wereld!

Deze Asplenium Crispy Wave komt 100% vers van de kweker. Na controle wordt hij veilig verpakt en direct verzonden.


Planten zijn levende producten, daarom kunnen onze planten soms van vorm of hoogte iets afwijken. De hoogte is altijd inclusief pot.

Milieuvriendelijke verpakking, zo dragen wij ons steentje bij!

Bij Plantada altijd gratis verzending bij alle bestellingen binnen Nederland!

Direct van de kweker bij jouw thuis of op kantoor!

Menu