1. Home
  2. /
  3. Kamerplanten
  4. /
  5. Nestvaren (Asplenium Crispy Wave) 30 cm

Nestvaren (Asplenium Crispy Wave) 30 cm

18.99

Deze Nestvaren Crispy Wave is kenmerkend door de opvallend harde, golfachtige bladeren.

Hoogte: 30 cm

Potmaat: Ø 12 cm 

Logo Plantada
Geen verzendkosten in NL
Vers van de kweker
Levertijd: 2 – 4 werkdagen
Veilig & Betrouwbaar

Meer informatie

De Nestvaren (Asplenium Nidus Crispy Wave) heeft opvallende harde, golfachtige bladeren die rechtop staan. Ze zijn sterk glanzend en fris groen van kleur, maar lichter van kleur dan de meeste varens. Vanuit het hart van de plant worden nieuwe bladeren aangemaakt.
Verzorging: Makkelijk.
Standplaats: Zet de Varen op een (half)schaduw plek. Bij direct zonlicht zullen de bladeren verkleuren. Ideale temperatuur is tussen de 18-30 °C. Op droge plekken kan deze plant goed overleven, bijvoorbeeld boven een verwarming. Zet de plant niet op een tochtige plaats.
Waterbehoefte: Net als de meeste Varens houdt ook deze Asplenium van veel water, houdt de potgrond altijd vochtig. Maar zorg dat er geen water onder in de pot blijft zitten, dan worden de wortels aangetast. Geef liever regelmatig kleine beetjes water dan veel per keer. Laat de grond zeker niet uitdrogen. Besproei regelmatig de bladeren.
Luchtzuiverend: De Nestvaren is sterk luchtzuiverend. De plant zet CO2 om in zuurstof, beter dan veel andere planten dat kunnen. De plant kan ook zeer effectief schadelijke stoffen in de lucht afbreken en de luchtvochtigheid verbeteren.
Giftig: De Nestvaren is niet giftig en dus veilig voor kleine kinderen en huisdieren.
Plantada-tip: Geef water via de zijkant. Knip verkleurde bladeren weg, zo blijft de plant gezond.
Fair Flora: Een Fair Flora plant wordt gekweekt op basis van duurzaamheid voor mens, dier en milieu.  Kies voor een Fair Flora plant en help mee aan een betere wereld!

Deze Nestvaren Crispy Wave komt 100% vers van de kweker. Na controle wordt hij veilig verpakt en direct verzonden.


Planten zijn levende producten, daarom kunnen onze planten soms van vorm of hoogte iets afwijken. De hoogte is altijd inclusief pot.

Google waardering
5

Milieuvriendelijke verpakking, zo dragen wij ons steentje bij!

Bij Plantada altijd gratis verzending bij alle bestellingen binnen Nederland!

Direct van de kweker bij jouw thuis of op kantoor!

Menu