1. Home
  2. /
  3. Kamerplanten
  4. /
  5. Plantenbox Aziatische mix in keramiek Delfts-blauw 35 cm – 4 stuks

Plantenbox Aziatische mix in keramiek Delfts-blauw 35 cm – 4 stuks

50.49

Met deze mooie plantenmix haal je de Aziatische sfeer een beetje in huis!

Hoogte: 35 cm
Potmaat: Ø 13 cm

 

Logo Plantada
Geen verzendkosten in NL
Vers van de kweker
Levertijd: 2 – 4 werkdagen
Veilig & Betrouwbaar

Meer informatie

Kan je moeilijk kiezen? Wij hebben nu deze plantenbox voor je! Deze box bestaat uit een mix van vier verschillende hippe groene kamerplanten. Deze planten zitten in leuke sierpotten keramiek Delfts-Blauw. Ze passen perfect in een gezellig, modieus en vriendelijk interieur. Deze mooie Aziatische plantenbox bestaat uit:
Ficus Ginseng is rijk aan bladeren en is miniatuur van de grote variant. Deze plant staat graag op een lichte plek, maar niet in de volle zon. De ideale temperatuur is tussen de 18-20°C. De Ficus houdt van veel water, zonder dat hij met zijn wortels in het water staat. Laat de kluit niet uitdrogen. Hij houdt van een hoge luchtvochtigheid, regelmatig besproeien. Deze Ficus is sterk luchtzuiverend en licht giftig.
Pachira Aquatica is een mooie palm met gevlochten stam. Deze plant kan licht, maar ook tamelijk donker staan. Zet hem niet in de volle zon. Ideale temperatuur is tussen de 15-30°C. Geef om de 3 weken flink wat water. Hij slaat water op in zijn stam, geef pas weer water als de aarde enigszins opgedroogd is. Deze plant houdt van een hoge luchtvochtigheid, regelmatig besproeien. De Pachira is sterk luchtzuiverend en licht giftig.
Opuntia behoort tot de cactussen en is niet veeleisend. Deze plant heeft veel licht nodig, mag in de directe zon staan. Geef hem  één keer per per maand water. De Opuntia is licht giftig.
Radermachera Sinica is erg decoratief vanwege de hoge luchtwortels. Deze plant houdt van een warme, zonnige plek. Zet deze plant op een vaste plek, hij kan niet goed tegen verplaatsingen. Ideale temperatuur is tussen de 18-25°C. Geef de Radermachera regelmatig water, zodat de grond altijd licht vochtig blijft. Maar zorg ervoor dat hij niet uitdroogt, want dan kan hij zijn bladeren verliezen. Deze plant is licht luchtzuiverend en niet giftig.

Deze Aziatische plantenbox komt 100% vers van de kweker. Na controle wordt hij veilig verpakt en direct verzonden.  


Planten zijn levende producten, daarom kunnen onze planten soms van vorm of hoogte iets afwijken. De hoogte is altijd inclusief pot.

Milieuvriendelijke verpakking, zo dragen wij ons steentje bij!

Bij Plantada altijd gratis verzending bij alle bestellingen binnen Nederland!

Direct van de kweker bij jouw thuis of op kantoor!

Menu