1. Home
  2. /
  3. Kamerplanten
  4. /
  5. Areca Dypsis Lutescens (Goudpalm) in pot Sagres 90 cm

Areca Dypsis Lutescens (Goudpalm) in pot Sagres 90 cm

36.95

De Goudpalm is een uitbundige palm. Groen en sierlijk!

Hoogte: 90 cm
Potmaat: Ø 22 cm

 

Logo Plantada
Geen verzendkosten in NL
Vers van de kweker
Levertijd: 2 – 4 werkdagen
Veilig & Betrouwbaar

Meer informatie

De Areca Dypsis Lutescens (Goudpalm) heeft heldergroene, smalle en puntige bladeren. De rietachtige bladstengels komen rechtstreeks uit de grond en groeien omhoog. Het is één van de bekendste palmsoorten en vaak bekroond als de best luchtzuiverende plant. Deze sierlijke vederpalm kan erg groot worden en geeft direct een tropisch tintje aan je interieur. In de handgemaakte pot Sagres van het merk Bela Arte een aanwinst voor jouw interieur.
Standplaats: Zet deze plant op een lichte plek, maar niet in de volle zon. Als de bladeren geel worden, krijgt de palm te veel direct zonlicht. Zet hem ook nooit op de tocht, daar heeft deze palm een hekel aan. Ideale temperatuur is tussen de 18-25°C.
Waterbehoefte: De grond van de Goudpalm moet altijd licht vochtig blijven, zonder dat hij met zijn wortels in het water staat. De kluit mag nooit uitdrogen. Geef de Areca meerdere keren een klein beetje water. Geef water bovenop de wortelkluit. Deze plant houdt ook van een hoge luchtvochtigheid, besproei de bladeren regelmatig.
Luchtzuiverend: De Goudpalm is sterk luchtzuiverend. Deze plant zet CO2 om in zuurstof, beter dan veel andere planten dat kunnen. De plant kan ook zeer effectief schadelijke stoffen in de lucht afbreken en de luchtvochtigheid verbeteren.
Giftig: De Goudpalm is niet giftig en dus veilig voor kleine kinderen en huisdieren.
Plantada-tip: Oud blad wat bruin is en bruine puntjes kan je afknippen.

Deze Goudpalm komt 100% vers van de kweker. Na controle wordt hij veilig verpakt en direct verzonden.


Planten zijn levende producten, daarom kunnen onze planten soms van vorm of hoogte iets afwijken. De hoogte is altijd inclusief pot.

Milieuvriendelijke verpakking, zo dragen wij ons steentje bij!

Bij Plantada altijd gratis verzending bij alle bestellingen binnen Nederland!

Direct van de kweker bij jouw thuis of op kantoor!

Menu