1. Home
  2. /
  3. Kamerplanten
  4. /
  5. Araucaria Heterophylla “kamerden” in Noa mand 35 cm – 2 stuks

Araucaria Heterophylla “kamerden” in Noa mand 35 cm – 2 stuks

45.90 31.95

Deze 2 kamerdennen zijn een moderne variant van de kerstboom. Staat leuk in ieder interieur, helemaal in de bijgeleverde Noa manden!

Potmaat: Ø 17 cm
Hoogte: +/- 35 cm

Logo Plantada

Geen verzendkosten
Vers van de kweker
Levertijd: 2 – 4 werkdagen
Veilig & Betrouwbaar

Meer informatie

In Nederland wordt deze Araucaria Heterophylla ook wel kamerden genoemd. Deze kamerden is een klein blijvend soort en zal niet veel hoger worden dan ongeveer 1.50 meter. Dit is bovendien ook één van de weinige den-soorten, die het binnen ook goed doet. Zo haal jij de wintersfeer pas echt in huis. Leuk als Kerstboom, maar ze staan eigenlijk het hele jaar door wel mooi in je interieur! Profiteer van onze plantada deaL!
Standplaats: Deze kamerdennen hebben meerdere uren zonlicht per dag nodig, maar ze houden niet van direct zonlicht. Zet de Araucaria bij voorkeur op een plek met (half) schaduw. Een kamerden groeit of buigt naar het (zon)licht. Om te voorkomen dat de den scheef groeit draai je de pot regelmatig een kwartslag.
Water: De Araucaria is een makkelijk te onderhouden den.Na het water geven de grond licht op laten drogen en pas daarna weer opnieuw water geven. Met name ’s winters niet te veel water geven. Pas op: Als de den teveel uitdroogt, kunnen de naalden en takken uitvallen en nooit meer aangroeien.
Giftig: De Araucaria Heterophylla is niet giftig en daarom een geschikte plant met huisdieren en kleine kinderen.


Omdat planten levende producten zijn, zijn ze nooit precies identiek aan elkaar. Hoogte en vormen kunnen iets afwijken van de foto’s.

Milieuvriendelijke verpakking, zo dragen wij ons steentje bij!

Bij Plantada altijd gratis verzending bij alle bestellingen binnen Nederland!

Direct van de kweker bij jouw thuis of op kantoor!

Menu