1. Home
  2. /
  3. Kamerplanten
  4. /
  5. Anthurium Jenmanii “Lovely Green” 70 cm

Anthurium Jenmanii “Lovely Green” 70 cm

28.99

Uitverkocht

Met deze mooie Anthurium Jenmanii “Lovely Green” haal je de tropen in huis. De glanzende bladeren hebben een bijzonder mooie frisse groene kleur.

Sterk luchtzuiverend
Potmaat: Ø 19 cm
Hoogte: +/- 70 cm

Logo Plantada

Geen verzendkosten in NL
Vers van de kweker
Levertijd: 2 – 4 werkdagen
Veilig & Betrouwbaar

Meer informatie

De bladeren van deze exotische Anthurium Jenmanii “Lovely Green” zijn glanzend en hebben een bijzonder mooie frisse groene kleur. Met deze kamerplant haal je de natuur als het ware naar binnen en hij heeft bovendien een luchtzuiverende werking en draagt dus bij aan een gezonder binnen klimaat. De Anthurium Jenmanii is een oersterke bladplant, uitstekend geschikt voor kantoren.
Standplaats: Plaats de Anthurium Jenmanii “Lovely Green” op een lichte standplaats zonder direct zonlicht. Te veel zonlicht zal leiden tot geel blad. De meest ideale standplaats is voor een raam op het noorden. Voor een raam op het westen of oosten kan je het beste een afstand van 1 à 2 meter aanhouden. Voor een raam op het zuiden een grotere afstand.
Water: De Anthurium Jenmanii “Lovely Green” verbruikt niet veel water, maar zorg dat de grond altijd licht vochtig blijft, zonder dat de plant met zijn wortels in het water staat. Als hij te veel water heeft gekregen krijgt hij bruine vlekken met een geel randje in het blad. Regelmatig besproeien met water is goed voor de bladeren, omdat het de condities van het regenwoud nabootst.
Giftig: De Anthurium Jenmanii “Lovely Green” is licht giftig.


Omdat planten levende producten zijn, zijn ze nooit precies identiek aan elkaar. Hoogte en vormen kunnen iets afwijken van de foto’s.

Milieuvriendelijke verpakking, zo dragen wij ons steentje bij!

Bij Plantada altijd gratis verzending bij alle bestellingen binnen Nederland!

Direct van de kweker bij jouw thuis of op kantoor!

Menu