1. Home
  2. /
  3. Kamerplanten
  4. /
  5. Anthurium Jenmanii “Green Passion” 90 cm

Anthurium Jenmanii “Green Passion” 90 cm

66.75

Deze exotische Anthurium Jenmanii “Green Passion” is in deze potmaat en hoogte al direct een mooie aanwinst voor jouw Urban Jungle.

Hoogte: 90 cm
Potmaat: Ø 27 cm

 

Logo Plantada
Geen verzendkosten in NL
Vers van de kweker
Levertijd: 2 – 4 werkdagen
Veilig & Betrouwbaar

Meer informatie

De Anthurium Jenmanii “Green Passion” heeft grote glanzende bladeren met een bijzondere tekening. Met deze oersterke exotische kamerplant haal je de natuur als het ware naar binnen.
Standplaats: De Anthurium bloeit het best op een warme lichte plek, zonder direct zonlicht. Maar op een schaduwplek voelt hij zich ook prima thuis. Het is een ideale plant voor kantoren.
Waterbehoefte: De grond van deze plant altijd licht vochtig houden, zonder dat de plant met zijn wortels in het water staat. Het is daarom verstandig regelmatig kleine hoeveelheden water te geven. Deze plant heeft een hoge luchtvochtigheid nodig, besproei de bladeren regelmatig.
Luchtzuiverend: De Anthurium Jenmanii is sterk luchtzuiverend. De plant zet CO2 om in zuurstof, beter dan veel andere planten dat kunnen. De plant kan ook zeer effectief schadelijke stoffen in de lucht afbreken en de luchtvochtigheid verbeteren.
Giftig: De Anthurium Jenmanii “Green Passion” is giftig. Zorg ervoor dat kleine kinderen en huisdieren er niet bij kunnen.

Deze Anthurium Jenmanii komt 100% vers van de kweker. Na controle wordt hij veilig verpakt en direct verzonden.


Planten zijn levende producten, daarom kunnen onze planten soms van vorm of hoogte iets afwijken. De hoogte is altijd inclusief pot.

Milieuvriendelijke verpakking, zo dragen wij ons steentje bij!

Bij Plantada altijd gratis verzending bij alle bestellingen binnen Nederland!

Direct van de kweker bij jouw thuis of op kantoor!

Menu