1. Home
  2. /
  3. Kamerplanten
  4. /
  5. Anthurium Jenmanii “Green Passion” 90 cm

Anthurium Jenmanii “Green Passion” 90 cm

55.90

Deze tropische Anthurium Jenmanii “Green Passion” is in deze potmaat en hoogte al direct een uit de kluiten gewassen kamerplant en zeker een mooie aanwinst voor jouw Urban Jungle.

Luchtzuiverend
Potmaat: Ø 27 cm
Hoogte: +/- 90 cm

Logo Plantada

Geen verzendkosten
Vers van de kweker
Levertijd: 2 – 4 werkdagen

Meer informatie

De bladeren van deze Anthurium Jenmanii “Green Passion” zijn glanzend, leerachtig en hebben een bijzondere tekening. Deze Anthurium “Green Passion” is in deze potmaat en hoogte al direct een mooie aanwinst voor jouw Urban Jungle. Met deze kamerplant haal je de natuur als het ware naar binnen en door zijn luchtzuiverende werking draagt hij bij aan een gezonder binnen klimaat. De Anthurium Jenmanii is een oersterke bladplant, uitstekend geschikt voor kantoren.
Standplaats: Plaats de Anthurium Jenmanii “Green Passion” op een lichte standplaats zonder direct zonlicht. Te veel zonlicht zal leiden tot geel blad. De meest ideale standplaats is voor een raam op het noorden. Voor een raam op het westen of oosten kan je het beste een afstand van 1 à 2 meter aanhouden. Voor een raam op het zuiden een grotere afstand.
Water: De Anthurium Jenmanii verbruikt niet veel water, maar zorg dat de grond altijd licht vochtig blijft, zonder dat de plant met zijn wortels in het water staat. Als je te veel water geeft, krijgt hij bruine vlekken met een geel randje in het blad.  Regelmatig besproeien is goed voor de bladeren, omdat het de condities van het regenwoud nabootst.
Giftig: De Anthurium Jenmanii “Green Passion” is licht giftig.


Omdat planten levende producten zijn, zijn ze nooit precies identiek aan elkaar. Hoogte en vormen kunnen iets afwijken van de foto’s.

Milieuvriendelijke verpakking, zo dragen wij ons steentje bij!

Bij Plantada altijd gratis verzending bij alle bestellingen binnen Nederland!

Direct van de kweker bij jouw thuis of op kantoor!

Menu