1. Home
  2. /
  3. Kamerplanten
  4. /
  5. Ananas Champaca 55 cm – 2 stuks

Ananas Champaca 55 cm – 2 stuks

49.90 34.95

Een verrassende plant met een hoge sierwaarde, die een tropisch tintje geeft aan je interieur.

Luchtzuiverend
Potmaat: Ø 14 cm
Hoogte: +/- 55 cm

Logo Plantada

Geen verzendkosten in NL
Vers van de kweker
Levertijd: 2 – 4 werkdagen
Veilig & Betrouwbaar

Meer informatie

Deze mooie grote Bromelia Ananas Champaca wordt ook wel”Ananasplant of de anti-snurkplant genoemd. Deze bijzondere Ananasplant wordt geleverd met een kleine vrucht, deze kleine ananas is niet eetbaar maar zorgt wel voor wat extra kleur en geur in huis. De bladeren van deze plant kunnen grijsgroen zijn, maar ook groen met roze. De randen hebben harde tandjes, die zeer scherp kunnen zijn. Het speciale aan deze plant is dat hij ’s nachts zuurstof afgeeft in plaats van overdag. Daarnaast stoot de plant een luchtwegverwijdende geur en het ontstekingsremmende enzym bromeliana uit. Dit kan een positieve uitwerking hebben op mensen die last hebben van snurken. Vandaar dat deze plant populair is als slaapkamer plant. Net zoals alle andere Bromelia’s bloeit deze Ananas slechts éénmaal maar die bloei duurt wel 3 tot 6 maanden. Deze plant zorgt voor een tropisch gevoel in je huis of tuin door zijn exotische uitstraling. Naast de hoge sierwaarde is de Ananasplant ook makkelijk te verzorgen. Ook leuk om cadeau te geven! Profiteer van onze Plantada deal!
Standplaats: De Ananasplant houdt van warmte en heeft het liefst een lichte plek, maar staat liever niet de hele dag in de volle zon. Van teveel (direct) zonlicht krijgt de plant bruine bladeren. Plaats hem ook niet te dicht in de buurt van de verwarming vanwege de te droge lucht.
Water: Geef water via het hart van de plant. Houd hierbij rekening dat de kluit wel licht vochtig mag worden, maar niet doorweekt raakt. De Ananasplant houdt van een hoge luchtvochtigheid, daarom maak je deze Ananasplant heel blij door hem zo nu en dan te besproeien.
Giftig: De Ananas Champaca is niet giftig. Let op: de kleine ananas is niet eetbaar!
Feel Green: Feel Green is hét duurzaamheidsmerk van Decorum Company. Feel Green biedt een volledig duurzaam aanbod van planten met de kernwaarden: duurzaamheid, kwaliteit en innovatie. De kwekers gebruiken alleen milieuvriendelijke middelen voor de groei van hun gewassen, verpakken hun producten in afbreekbare of hernieuwbare materialen en werken hard aan het verminderen van hun CO2 uitstoot. Daardoor kunnen wij jullie verzekeren dat deze groene producten die je koopt ook echt groen zijn.


Omdat planten levende producten zijn, zijn ze nooit precies identiek aan elkaar. Hoogte en vormen kunnen iets afwijken van de foto’s.

Milieuvriendelijke verpakking, zo dragen wij ons steentje bij!

Bij Plantada altijd gratis verzending bij alle bestellingen binnen Nederland!

Direct van de kweker bij jouw thuis of op kantoor!

Menu