1. Home
  2. /
  3. Kamerplanten
  4. /
  5. Aloë Vera XL 60 cm

Aloë Vera XL 60 cm

36.99

Dit is een mooie grote Aloë Vera, deze vetplant zorgt meer voor jou dan hij zelf zorg nodig heeft.  Kan in de zomer ook op het terras of balkon.

Sterk luchtzuiverend
Potmaat: Ø 21 cm
Hoogte: +/- 60 cm

Logo Plantada

Geen verzendkosten
Vers van de kweker
Levertijd: 2 – 4 werkdagen

Meer informatie

Deze Aloë Vera XL heeft blauwgroene dikke bladeren, die vanuit een rozet in punten omhoog groeien. De bladeren hebben getande randen. De plant staat ook wel bekend als “Wonderplant” vanwege de genezende en ontstekingsremmende werking van het sap. Tot op de dag vandaag wordt Aloë Vera verwerkt in diverse medische en cosmetische producten. De Aloë Vera heeft bovendien een zeer luchtzuiverende werking en draagt bij aan een gezonder binnen klimaat.  Hij groeit langzaam, maar stoft hem af en toe eens af dan houd je hem het mooist. Geef hem na een jaar of twee à drie een grotere pot.
Standplaats: Zet de Aloë Vera op een lichte plek, het liefst op een vensterbank of bij een raam waar de plant direct zonlicht kan ontvangen. Direct zonlicht is belangrijk voor de Aloë Vera. De Aloë Vera kan in de zomer buiten op het terras staan..
Water: De Aloë Vera is een makkelijk te verzorgen kamerplant. De Aloë Vera is een vetplant uit de woestijn: hem soms vergeten met water geven zal hem niet veel doen. De bladeren slaan water op, waardoor de plant lange tijd zonder water kan. Voel voordat je water gaat geven even aan de grond, pas wanneer deze helemaal droog is, heeft de plant weer water nodig. Besproeien van de bladeren is niet nodig, de Aloë Vera is van oorsprong gewend aan droge, warme lucht. In de winter kan deze vetplant zelfs weken zonder water.
Giftig: De Aloë Vera is niet giftig, alleen het sap van deze plant kan een licht laxerende werking hebben.

 


Omdat planten levende producten zijn, zijn ze nooit precies identiek aan elkaar. Hoogte en vormen kunnen iets afwijken van de foto’s.

Milieuvriendelijke verpakking, zo dragen wij ons steentje bij!

Bij Plantada altijd gratis verzending bij alle bestellingen binnen Nederland!

Direct van de kweker bij jouw thuis of op kantoor!

Menu