1. Home
  2. /
  3. Kamerplanten
  4. /
  5. Alöe Vera in Mica pot Carrie lichtgrijs 55 cm

Alöe Vera in Mica pot Carrie lichtgrijs 55 cm

31.49

Deze mooie Aloë Vera zorgt meer voor jou dan hij zelf zorg nodig heeft.

Hoogte: 55 cm
Potmaat: Ø 18 cm

Logo Plantada
Geen verzendkosten in NL
Vers van de kweker
Levertijd: 2 – 4 werkdagen
Veilig & Betrouwbaar

Meer informatie

De stoere Aloë Vera heeft dikke, vlezige groen/grijze bladeren, die in punten omhoog groeien. Ze groeien vanuit een basis en kunnen wel 65 cm lang worden. De randen hebben driehoekige groene tandjes. Aan de onderkant zijn de bladeren iets afgerond. De Aloë Vera is een makkelijk te verzorgen kamerplant met unieke eigenschappen en daarnaast ook een prachtige plant om naar te kijken. De Carrie pot van Mica is afkomstig uit Portugal en wordt gemaakt van terracotta klei en met de hand afgewerkt. Hierdoor krijgt hij een rustieke en natuurlijke uitstraling.
Standplaats
: Deze plant doet het goed op een zonnige standplaats, maar een beetje schaduw is ook geen probleem. In de zomer kan hij buiten op het terras.
Waterbehoefte: De Aloë is een vetplant, die het water opslaat in de bladeren. De plant bestaat voor ruim 99% uit water. Laat de kluit gerust opdrogen voor je opnieuw water geeft. Besproeien van de bladeren is niet nodig, hij kan goed tegen droge en warme lucht.
Luchtzuiverend: De Aloë Vera is sterk luchtzuiverend. Deze plant zet CO2 om in zuurstof, beter dan veel andere planten dat kunnen. De plant kan ook zeer effectief schadelijke stoffen in de lucht afbreken en de luchtvochtigheid verbeteren.
Giftig: Deze Aloë Vera is niet giftig, alleen het sap van deze plant kan licht laxerend zijn.
Plantada-tip: De Aloë Vera is vooral bekend om zijn desinfecterende, verzachtende en helende werking van zijn sap en vruchtvlees.

Deze Aloë Vera komt 100% vers van de kweker. Na controle wordt hij veilig verpakt en direct verzonden.


Planten zijn levende producten, daarom kunnen onze planten soms van vorm of hoogte iets afwijken. De hoogte is altijd inclusief pot.

Milieuvriendelijke verpakking, zo dragen wij ons steentje bij!

Bij Plantada altijd gratis verzending bij alle bestellingen binnen Nederland!

Direct van de kweker bij jouw thuis of op kantoor!

Menu