1. Home
  2. /
  3. Kamerplanten
  4. /
  5. Aloë Arborescens 40 cm

Aloë Arborescens 40 cm

25.95

Deze stoere Aloë Arborescens is een sterke en makkelijke vetplant. Hij heeft wat kleinere dunnere bladeren met kleine stekeltjes erop. Kan in de zomer op het terras of balkon.

Sterk luchtzuiverend
Potmaat: Ø 21 cm
Hoogte: +/- 40 cm

Logo Plantada

Geen verzendkosten
Vers van de kweker
Levertijd: 2 – 4 werkdagen

Meer informatie

Deze Aloë Arborescens, ook wel Kandelaar Aloë, is een sterke en een makkelijk te onderhouden kamerplant. Door zijn uitstraling een echt stoere plant, deze soort Aloë heeft een wildere uitstraling en gekrulde bladeren. Heeft ook een opvallende bladrozet, waarvan de bladranden bezet zijn met zachte stekels. Deze Aloë heeft bovendien een zeer luchtzuiverende werking en draagt dus bij aan een gezonder binnen klimaat.
Standplaats: De Aloë Arborescens groeit snel op een zonnige standplaats, maar een beetje schaduw is ook geen probleem. In ons klimaat wordt Aloe Arborescens als kamerplant gehouden, maar half mei, zodra de kans op nachtvorst over is, kan hij ook naar buiten.
Water: De Aloë Vera Arborescens slaat namelijk veel water op in het blad, waardoor hij weinig water nodig heeft. Geef de Aloë Vera in de periode tussen april en oktober ongeveer 1x per week water. Voel voordat je water gaat geven even aan de grond, pas wanneer deze helemaal droog is, heeft de plant weer water nodig. Besproeien van de bladeren is niet nodig, de Aloë Vera is van oorsprong gewend aan droge, warme lucht. In de winter kan deze vetplant zelfs weken zonder water.
Giftig: Deze Aloë Vera Arborescens is niet giftig, alleen het sap van deze plant kan een licht laxerende werking hebben.


Omdat planten levende producten zijn, zijn ze nooit precies identiek aan elkaar. Hoogte en vormen kunnen iets afwijken van de foto’s.

Milieuvriendelijke verpakking, zo dragen wij ons steentje bij!

Bij Plantada altijd gratis verzending bij alle bestellingen binnen Nederland!

Direct van de kweker bij jouw thuis of op kantoor!

Menu