1. Home
  2. /
  3. Kamerplanten
  4. /
  5. Alocasia Zebrina in pot antraciet 100 cm + pokon

Alocasia Zebrina in pot antraciet 100 cm + pokon

64.95 54.95

Met zijn gestreepte stelen en scherpe lijnen in het hartvormige groene blad is deze leuke Alocasia Zebrina een opvallende tropische verschijning.  In een moderne en tijdloze pot van Elho antraciet.

Licht luchtzuiverend
Potmaat: Ø 24 cm
Hoogte: +/- 100 cm

Logo Plantada

Geen verzendkosten
Vers van de kweker
Levertijd: 2 – 4 werkdagen
Veilig & Betrouwbaar

Meer informatie

De Alocasia Zebrina heeft zijn naam te danken aan de bijzondere zebraprint op zijn stelen. De aparte stelen in combinatie met zijn prachtige hartvormige, groene bladeren zijn kenmerkend voor deze Alocasia. De bladvorm is indrukwekkend te noemen. Deze licht luchtzuiverende plant is geen snelle groeier. Zet deze plant in een hoek van je kamer en je hebt een behoorlijke “eyecatcher” in je interieur. Deze Alocasia Zebrina XL wordt geleverd in een antraciete ELHO sierpot en een flesje pokon.
Standplaats: De Alocasia Zebrina is een tropische plant en staat graag op een plek met veel zonlicht. Plaats de plant daarom zo’n twee meter voor een raam op het zuiden of direct voor een raam op het westen of oosten. Je zult merken dat hij ook snel naar het licht toe gaat groeien. Af en toe een kwartslag draaien is dus aan te bevelen. De Alocasia Zebrina houdt van warmte, maar naast de kachel is absoluut niet aan te raden, de lucht is hier namelijk vaak te droog.
Water: De Alocasia Zebrina moet je regelmatig water geven, zorg dat de grond altijd licht vochtig blijft, zonder dat de plant met zijn wortels in het water staat. Ook is de Alocasia Zebrina erg gevoelig voor koud water, geef daarom altijd lauwwarm water. Sproei de plant minimaal 1 x per week.
Giftig: De Alocasia Zebrina is licht giftig.


Omdat planten levende producten zijn, zijn ze nooit precies identiek aan elkaar. Hoogte en vormen kunnen iets afwijken van de foto’s.

Milieuvriendelijke verpakking, zo dragen wij ons steentje bij!

Bij Plantada altijd gratis verzending bij alle bestellingen binnen Nederland!

Direct van de kweker bij jouw thuis of op kantoor!

Menu