1. Home
  2. /
  3. Kamerplanten
  4. /
  5. Alocasia Wentii in pot wit 75 cm

Alocasia Wentii in pot wit 75 cm

27.95

Deze Alocasia Wentii “Olifantsoor” heeft grote groene glimmende bladeren met een bruinpaarse onderkant. In een moderne en tijdloze pot van Elho Brussels wit.

Feel Green label
Licht luchtzuiverend
Potmaat: Ø 19 cm
Hoogte: +/- 75 cm

Logo Plantada

Geen verzendkosten
Vers van de kweker
Levertijd: 2 – 4 werkdagen
Veilig & Betrouwbaar

Meer informatie

Deze prachtige exotische Alocasia Wentii heeft grote groene pijlvormige bladeren. Ze zijn glanzend donkergroen van boven en bruinpaars van onder. Vergeleken met zijn naaste familieleden heeft deze Wentii wat breder en niet zo puntig blad. De bladeren hebben een mooie groene kleur waar je goed de nervenstructuur in kan zien. Ze zijn behoorlijk groot, ongeveer 30-40 centimeter. De Alocasia komt van oorsprong uit Zuid-Oost Azië en is een kruising tussen de Alocasia Gageana en de Alocasia Odora. De Alocasia is helemaal hip op dit moment!
Standplaats: Zet de Alocasia Wentii op een lichte standplaats zonder direct zonlicht. Dus een locatie in halfschaduw is het meest geschikt. In de volle zon kunnen de bladeren verbranden en krijgt hij bruine bladeren. De bladeren groeien naar het licht, draai de plant dan ook regelmatig, zodat hij niet scheef gaat groeien. In de zomer kan deze plant ook als kuipplant op het terras of balkon staan.
Water: Geef de Alocais Wentii regelmatig water, de grond moet iets vochtig aanvoelen, maar niet te nat. Laat de potgrond niet uitdrogen, geef regelmatig kleine hoeveelheden. Bij teveel water zal de plant druppels laten vallen via de punten van het blad. Dit heet guttatie, het is een voorkomend geval bij vele Alocasia-soorten. Besproei het blad van de plant regelmatig.
Giftig: De Alocasia Wentii is giftig.
Feel Green: Feel Green is hét duurzaamheidsmerk van Decorum Company. Feel Green biedt een volledig duurzaam aanbod van planten met de kernwaarden: duurzaamheid, kwaliteit en innovatie. De kwekers gebruiken alleen milieuvriendelijke middelen voor de groei van hun gewassen, verpakken hun producten in afbreekbare of hernieuwbare materialen en werken hard aan het verminderen van hun CO2 uitstoot. Daardoor kunnen wij jullie verzekeren dat deze groene producten die je koopt ook echt groen zijn.


Omdat planten levende producten zijn, zijn ze nooit precies identiek aan elkaar. Hoogte en vormen kunnen iets afwijken van de foto’s.

Milieuvriendelijke verpakking, zo dragen wij ons steentje bij!

Bij Plantada altijd gratis verzending bij alle bestellingen binnen Nederland!

Direct van de kweker bij jouw thuis of op kantoor!

Menu