1. Home
  2. /
  3. Kamerplanten
  4. /
  5. Alocasia Stingray 45 cm – 2 stuks

Alocasia Stingray 45 cm – 2 stuks

24.45

Deze exotische Alocasia Stingray heeft opvallende, rechtopstaande, vleugelachtige bladeren die uitlopen in een puntige staart.

Licht luchtzuiverend
Potmaat: Ø 12 cm
Hoogte: +/- 45 cm

Logo Plantada

Geen verzendkosten in NL
Vers van de kweker
Levertijd: 2 – 4 werkdagen
Veilig & Betrouwbaar

Meer informatie

De stengels van de Alocasia Stingray zijn niet standaard groen, maar met het patroon van een amfibie. Deze exotische Alocasia heeft zijn naam te danken aan de opvallende, rechtopstaande, vleugelachtige bladeren die uitlopen in een puntige staart. Deze lijken op kleine pijlstaartroggen. Een echte “eyecatcher” dus! Deze mooie bladplant komt uit de tropische wouden van Zuid-Oost Azië. Profiteer van onze Plantada deal!
Standplaats:  Deze licht luchtzuiverende Alocasia Stingray houdt van een lichte standplaats, maar niet direct in de zon. De Alocasia heeft de neiging naar het licht toe te groeien. Draai de plant bij iedere gietbeurt een kwartslag. Houd zo’n 15 tot 25 °C ruimte temperatuur aan.
Water: De Alociasia Stingray is een moeilijke plant om water te geven, geef liever kleine beetjes water,  de aarde dient licht vochtig te zijn maar niet te nat. Je mag de aarde nooit helemaal droog laten vallen, maar je mag de aarde ook niet te nat laten worden, want dan krijg je  bruine of gele randen langs het blad. Controleer voor je water geeft altijd de vochtigheid van de aarde.  Alocasia Stingray houdt ook niet van koud water, water op kamertemperatuur is beter.
Giftig: De Alocasia Stingray is licht giftig.


Omdat planten levende producten zijn, zijn ze nooit precies identiek aan elkaar. Hoogte en vormen kunnen iets afwijken van de foto’s.

Milieuvriendelijke verpakking, zo dragen wij ons steentje bij!

Bij Plantada altijd gratis verzending bij alle bestellingen binnen Nederland!

Direct van de kweker bij jouw thuis of op kantoor!

Menu