1. Home
  2. /
  3. Kamerplanten
  4. /
  5. Alocasia “Portadora” (Olifantsoor) in pot Elho Brussels zwart 90 cm

Alocasia “Portadora” (Olifantsoor) in pot Elho Brussels zwart 90 cm

30.25

Deze stoere Alocasia Portadora herken je aan zijn grote frisgroene bladeren en opvallende roodbruine spikkels op de stam.

Hoogte: 90 cm
Potmaat: Ø 21 cm

Logo Plantada
Geen verzendkosten in NL
Vers van de kweker
Levertijd: 2 – 4 werkdagen
Veilig & Betrouwbaar

Meer informatie

Deze grote Alocasia Portadora (Olifantsoor) is een populaire  Alocasia, die je herkent aan zijn lange bladstelen met roodbruine spikkels en de grote frisgroene bladeren. Het glimmende blad heeft een gekartelde rand en is iets puntig. Ze kunnen wel 1 meter lang worden. De Portadora groeit snel, dus heb je wel veel ruimte nodig, want de plant kan breed worden.
Standplaats: De Alocasia houdt van veel licht, zet de plant daarom op een zonnige plek. Maar zeker niet in de volle zon om bladverbranding te voorkomen. De ideale temperatuur is tussen de 15-25°C. Zet de Portadora niet te koud en zeker niet op de tocht.
Waterbehoefte:
De grond van de Alocasia altijd licht vochtig houden, zonder dat de plant met zijn wortels in het water staat. Het is daarom verstandig regelmatig kleine hoeveelheden water te geven. Te veel water in één keer kan zorgen voor guttatie. Deze plant heeft een hoge luchtvochtigheid nodig, besproei de bladeren regelmatig.
Luchtzuiverend: De Alocasia is een licht luchtzuiverende plant.
Giftig: De Alocasia Portadora is giftig. Zorg ervoor dat kleine kinderen en huisdieren er niet bij kunnen.
Plantada-tip: De bladeren van deze plant zoeken het licht op, regelmatig een kwartslag draaien voorkomt dat de plant scheef groeit.

Deze Alocasia Portadora komt 100% vers van de kweker. Na controle wordt hij veilig verpakt en direct verzonden.


Planten zijn levende producten, daarom kunnen onze planten soms van vorm of hoogte iets afwijken. De hoogte is altijd inclusief pot.

Milieuvriendelijke verpakking, zo dragen wij ons steentje bij!

Bij Plantada altijd gratis verzending bij alle bestellingen binnen Nederland!

Direct van de kweker bij jouw thuis of op kantoor!

Menu