1. Home
  2. /
  3. Kamerplanten
  4. /
  5. Alocasia Polly (Skeletplant) in pot Elho Vibes zijdewit 35 cm

Alocasia Polly (Skeletplant) in pot Elho Vibes zijdewit 35 cm

22.39

Uitverkocht

Deze unieke Alocasia Polly heeft donkergroene bladeren met een bijna witte bladnerf.

Hoogte: 35 cm
Potmaat: Ø 14 cm

Logo Plantada
Geen verzendkosten in NL
Vers van de kweker
Levertijd: 2 – 3 werkdagen
Veilig & Betrouwbaar

Meer informatie

De Alocasia Polly (Skeletplant) heeft donkergroene, bijna zwarte pijlvormige bladeren met lichtgroene brede nerven. De onderkant van het blad is paars/rood met een groene nerf. Nieuw blad groeit opgerold vanuit het midden van de plant en rolt zich dan langzaam uit. Wanneer de Alocasia nieuw blad aanmaakt, stoot het vaak een oud blad af.
Verzorging: Normaal.
Standplaats: Zet de Alocasia op een warme en lichte plek, vermijd direct zonlicht. Zet de plant ook op een tochtvrije plek. Ideale temperatuur is tussen de 18–25°C.
Waterbehoefte: De grond van de Alocasia altijd licht vochtig houden. Zorg dat er nooit een laagje water onderin de pot komt te staan, dit kan namelijk leiden tot wortelrot. Het is daarom verstandig regelmatig kleine hoeveelheden water te geven. Te veel water in één keer kan zorgen voor guttatie (druppeltjes op de bladpunten). Potgrond mag zeker niet uitdrogen.
Sproeien: Deze plant houdt van een hoge luchtvochtigheid, besproei deze plant regelmatig met lauw water. Dit compenseert het gebrek aan luchtvochtigheid, het helpt preventief tegen ongedierte en verwijderd ook direct het stof van de bladeren.
Giftig: De Alocasia Polly is giftig. Zorg ervoor dat kleine kinderen en huisdieren er niet bij kunnen.
Plantada-tip: De bladeren van deze plant zoeken het licht op, regelmatig een kwartslag draaien voorkomt dat de plant scheef groeit.
Sierpot:
Elho Vibes Fold Rond zijdewit met licht afgeronde vorm en met trendy ribpatroon. De pot is gemaakt van gerecycled plastic, met eigen windenergie en ook nog eens 100% recyclebaar. Deze pot is ook 100% waterdicht.

Deze Alocasia Polly komt 100% vers van de kweker. Na controle wordt hij veilig verpakt en direct verzonden.


Planten zijn levende producten, daarom kunnen onze planten soms van vorm of hoogte iets afwijken. De hoogte is altijd inclusief pot.

Google beoordeling
5

Milieuvriendelijke verpakking, zo dragen wij ons steentje bij!

Bij Plantada altijd gratis verzending bij alle bestellingen binnen Nederland!

Direct van de kweker bij jouw thuis of op kantoor!

Menu