1. Home
  2. /
  3. Kamerplanten
  4. /
  5. Alocasia Macrorrhiza (Olifantsoor) 60 cm

Alocasia Macrorrhiza (Olifantsoor) 60 cm

25.95

Deze Alocasia Macrorrhiza is met met zijn enorme groene bladeren een uniek exemplaar.

Hoogte: 60 cm
Potmaat: Ø 17 cm

 

Logo Plantada
Geen verzendkosten in NL
Vers van de kweker
Levertijd: 2 – 4 werkdagen
Veilig & Betrouwbaar

Meer informatie

Deze stoere Alocasia Macrorrhiza (Olifantsoor) heeft enorme grote frisgroene bladeren. De bladeren van de Macrorrhiza ontstaan vanuit het midden van de plant uit de knol. Ieder nieuw blad is steeds groter dan het vorige. Het grote blad staat bijna rechtop aan dikke lange stengels. De Alocasia verliest regelmatig oud blad om plaats te maken voor nieuw blad.
Verzorging: Normaal.
Standplaats: De Alocasia houdt van veel licht, zet de plant daarom op een zonnige plek. Maar zeker niet in de volle zon om bladverbranding te voorkomen. Ideale temperatuur is tussen de 18–25°C. Zet de plant op een tochtvrije plek.
Waterbehoefte: De grond van de Alocasia altijd licht vochtig houden, zonder dat de plant met zijn wortels in het water staat. Het is daarom verstandig regelmatig kleine hoeveelheden water te geven. Te veel water in één keer kan zorgen voor guttatie (druppeltjes op de bladpunten). Potgrond mag zeker niet uitdrogen. Deze plant houdt van een hoge luchtvochtigheid, besproei regelmatig de bladeren.
Luchtzuiverend: 
De Alocasia is een licht luchtzuiverende plant.
Giftig: 
De Alocasia Macrorrhiza is giftig. Zorg ervoor dat kleine kinderen en huisdieren er niet bij kunnen.
Fair Flora: Een Fair Flora plant wordt gekweekt op basis van duurzaamheid voor mens, dier en milieu. Kies voor een Fair Flora plant en help mee aan een betere wereld!
Plantada-tip: De bladeren van deze plant zoeken het licht op, regelmatig een kwartslag draaien voorkomt dat de plant scheef groeit.

Deze Alocasia Macrorrhiza komt 100% vers van de kweker. Na controle wordt hij veilig verpakt en direct verzonden.


Planten zijn levende producten, daarom kunnen onze planten soms van vorm of hoogte iets afwijken. De hoogte is altijd inclusief pot.

Google waardering
5

Milieuvriendelijke verpakking, zo dragen wij ons steentje bij!

Bij Plantada altijd gratis verzending bij alle bestellingen binnen Nederland!

Direct van de kweker bij jouw thuis of op kantoor!

Menu