1. Home
  2. /
  3. Kamerplanten
  4. /
  5. Alocasia Macrorrhiza 60 cm

Alocasia Macrorrhiza 60 cm

24.79

Deze Alocasia Macrorrhiza heeft enorme groene, opstaande pijlvormige bladeren. Een echte eyecatcher.

Met Fair Flora label
Licht luchtzuiverend

Potmaat: Ø 17 cm
Hoogte: +/- 60 cm

Logo Plantada
Geen verzendkosten in NL
Vers van de kweker
Levertijd: 2 – 4 werkdagen
Veilig & Betrouwbaar

Meer informatie

De Alocasia Macrorrhiza of Olifantsoor is een spectaculaire tropische plant met enorm bladeren. De bladeren van de Macrorrhiza ontstaan vanuit het centrum van de plant uit de knol. Ieder nieuw blad is steeds groter dan het vorige. De bladeren staan open, zijn groen en zijn zoals bij meerdere Alocasia soorten pijlvormig.
Standplaats: De Alocasia houdt van veel licht, zet de plant daarom op een zonnige plek. Maar zeker niet in de volle zon om bladverbranding te voorkomen. De plant houdt van warmte, maar zet hem niet naast de kachel, hier is de lucht veel te droog. Zorg er ook voor dat de plant niet op de tocht en ook zeker niet te koud staat.
Water: Houd de grond van de Alocasia licht vochtig, maar zorg dat de wortels niet in het water staan. De kluit mag niet uitdrogen. Besproei de bladeren ook regelmatig.
Giftig: De Alocasia Macrorrhize is giftig. Zorg ervoor dat kleine kinderen en huisdieren er niet bij kunnen.
Plantada-tip: De bladeren van de Alocasia zoeken het licht op, draai de plant daarom regelmatig een kwartslag.
Fair Flora: Een Fair Flora plant is te herkennen aan het label “‘I am Fair Flora“. Het is een plant die wordt gekweekt op basis van duurzaamheid voor mens, dier en milieu. Tevens krijgen de kwekers een eerlijk bedrag voor de planten, zo kunnen ze weer investeren in duurzaamheid! Ook ondersteunt Fair Flora goede doelen, dit doen ze door middel van donaties. Volgens mij hoeven wij niks meer te vertellen over Fair Flora. Kies voor een Fair Flora plant en help mee aan een betere wereld!

Deze Alocasia Macrorrhize komt 100% vers van de kweker. Na controle wordt hij veilig verpakt en direct verzonden.


Planten zijn levende producten, daarom kunnen onze planten soms van vorm of hoogte iets afwijken. De hoogte is altijd inclusief pot.

Milieuvriendelijke verpakking, zo dragen wij ons steentje bij!

Bij Plantada altijd gratis verzending bij alle bestellingen binnen Nederland!

Direct van de kweker bij jouw thuis of op kantoor!

Menu