1. Home
  2. /
  3. Kamerplanten
  4. /
  5. Alocasia Lauterbachiana in pot zwart 90 cm

Alocasia Lauterbachiana in pot zwart 90 cm

27.95

Deze stoere Alocasia Lauterbachiana is met zijn opvallend grote, tweekleurige gekartelde bladeren een prachtig exemplaar. In een moderne en tijdloze zwarte pot van ELHO.

Licht luchtzuiverend
Potmaat: Ø 19 cm

Hoogte: +/- 90 cm

Logo Plantada

Geen verzendkosten
Vers van de kweker
Levertijd: 2 – 4 werkdagen
Veilig & Betrouwbaar

Meer informatie

De Alocasia Lauterbachiana is helemaal hip op het moment!  Met zijn opvallende tweekleurige bladeren onderscheidt hij zich van de andere familieleden. De Lauterbachiana wordt gekenmerkt door mooie golvende bladeren waarvan de bladstelen en de onderkant van het blad rood gekleurd is. Het langwerpige blad kan wel tot 75 cm groot worden. De Alocasia Lauterbachiana heeft een mooie vintage look en het is een hele mooie eyecatcher in je interieur.
Standplaats: De Alocasia Lauterbachiana staat graag op een licht standplaats, maar niet direct in de zon. In de volle zon kunnen de bladeren verbranden en krijg hij bruine bladeren. Plaats de plant zo’n twee meter voor een raam op het zuiden of direct voor een raam op het westen of oosten. De Lauterbachiana kan heel erg naar één kant gaan groeien, dit komt omdat de bladeren het licht opzoeken. Draai de plant daarom regelmatig een kwartslag. Deze kamerplant houdt van warmte, maar zet hem niet naast de kachel, de lucht is hier namelijk vaak te droog.
Water: De Alocasia Lauterbachiana moet je regelmatig water geven. Zorg dat de grond altijd licht vochtig blijft, zonder dat de plant met zijn wortels in het water staat. Geef liever vaker kleine beetjes water dan veel in één keer. Besproei de plant af en toe met water.
Giftig: De Alocasia Lauterbachiana is licht giftig.


Omdat planten levende producten zijn, zijn ze nooit precies identiek aan elkaar. Hoogte en vormen kunnen iets afwijken van de foto’s.

Milieuvriendelijke verpakking, zo dragen wij ons steentje bij!

Bij Plantada altijd gratis verzending bij alle bestellingen binnen Nederland!

Direct van de kweker bij jouw thuis of op kantoor!

Menu