1. Home
  2. /
  3. Kamerplanten
  4. /
  5. Alocasia Frydek (Micholitziana) 70 cm

Alocasia Frydek (Micholitziana) 70 cm

35.59

Deze Alocasia Frydek is een zeldzame plant met prachtige fluweelachtig blad.

Hoogte: 70 cm
Potmaat: Ø 21 cm

Logo Plantada
Geen verzendkosten in NL
Vers van de kweker
Levertijd: 2 – 3 werkdagen
Veilig & Betrouwbaar

Meer informatie

Deze Alocasia Frydek, ook wel Alocasia Green Velvet genoemd, heeft prachtige diepgroene bladeren met een fluweelachtige structuur. Dit in combinatie met de bijna witte nerven maakt dat deze Alocasia zeker opvalt tussen je andere planten. Wanneer de Alocasia nieuw blad aanmaakt, stoot het vaak een oud blad af. Deze Alocasia Frydek is zeer populair, maar is helaas beperkt verkrijgbaar.
Verzorging: Normaal.
Standplaats: Zet de Alocasia op een warme en zonnige plek, vermijd direct zonlicht. Zet de plant ook op een tochtvrije plek. Ideale temperatuur is tussen de 18–25°C
Waterbehoefte: De grond van de Alocasia altijd licht vochtig houden. Zorg dat er nooit een laagje water onderin de pot komt te staan, dit kan namelijk leiden tot wortelrot. Het is daarom verstandig regelmatig kleine hoeveelheden water te geven. Te veel water in één keer kan zorgen voor guttatie (druppeltjes op de bladpunten). Potgrond mag zeker niet uitdrogen.
Sproeien: Deze plant houdt van een hoge luchtvochtigheid, besproei deze plant regelmatig met lauw water. Dit compenseert het gebrek aan luchtvochtigheid, het helpt preventief tegen ongedierte en verwijderd ook direct het stof van de bladeren.
Giftig: De Alocasia Frydek is licht giftig. Zorg ervoor dat kleine kinderen en huisdieren er niet bij kunnen.
Plantada-tip: De bladeren van deze plant zoeken het licht op, regelmatig een kwartslag draaien voorkomt dat de plant scheef groeit.

Deze Alocasia Frydek komt 100% vers van de kweker. Na controle wordt hij veilig verpakt en direct verzonden.


Planten zijn levende producten, daarom kunnen onze planten soms van vorm of hoogte iets afwijken. De hoogte is altijd inclusief pot.

Google beoordeling
5

Milieuvriendelijke verpakking, zo dragen wij ons steentje bij!

Bij Plantada altijd gratis verzending bij alle bestellingen binnen Nederland!

Direct van de kweker bij jouw thuis of op kantoor!

Menu