1. Home
  2. /
  3. Kamerplanten
  4. /
  5. Alocasia Cucullata in pot 50 cm – 2 stuks

Alocasia Cucullata in pot 50 cm – 2 stuks

29.95

Deze leuke Alocasia Cucullata in sierpot  is bijzonder vanwege de stammetjes waar de plant op groeit en de pijlvormige felgroene bladeren.

Licht luchtzuiverend
Potmaat: Ø 14 cm
Hoogte: +/- 50 cm

Logo Plantada

Geen verzendkosten
Vers van de kweker
Levertijd: 2 – 4 werkdagen

Meer informatie

Deze Alocasia Cucullata wordt gekenmerkt door mooie pijlvormige groene bladeren en een opvallend compacte groei. Geef de plant een mooie plekje in je interieur en door zijn aparte blad kleur en exotische uitstraling zorgt de plant ervoor dat iedereen onder de indruk is. Deze Alocasia Cucullata wordt geleverd in 2 leuke sierpotten. Profiteer van onze Plantada deal!
Standplaats: Deze plant houdt van een zonnige plek. Plaats de plant daarom zo’n twee meter voor een raam op het zuiden of direct voor een raam op het westen of oosten. Zorg er ook voor dat deze plant niet op de tocht staat en zet hem ook niet dicht bij een verwarming.
Water: Zorg dat de grond van de Olifantsoor altijd licht vochtig blijft, zonder dat de plant met zijn wortels in het water staat. Het is daarom verstandig regelmatig kleine hoeveelheden water te geven. Ook is de Alocasia erg gevoelig voor koud water, geef daarom altijd lauwwarm water. Sproei de plant minimaal 1 x per week.
Giftig: De Alocasia Cucullata is licht giftig.


Omdat planten levende producten zijn, zijn ze nooit precies identiek aan elkaar. Hoogte en vormen kunnen iets afwijken van de foto’s.

Milieuvriendelijke verpakking, zo dragen wij ons steentje bij!

Bij Plantada altijd gratis verzending bij alle bestellingen binnen Nederland!

Direct van de kweker bij jouw thuis of op kantoor!

Menu