1. Home
  2. /
  3. Kamerplanten
  4. /
  5. Alocasia Cucullata 100 cm

Alocasia Cucullata 100 cm

53.49

Deze Alocasia Cucullata is een echte blikvanger. Hij heeft pijlvormige felgroene bladeren met een mooie glans.

Licht luchtzuiverend
Potmaat: Ø 27 cm
Hoogte: +/- 100 cm

Logo Plantada

Geen verzendkosten
Vers van de kweker
Levertijd: 2 – 4 werkdagen

Meer informatie

Deze Alocasia Cucullata vormt een mooie groene aanwinst in jouw “urban jungle”. Het is een sterke groene en compacte kamerplant. Deze exotisch licht luchtzuiverende plant wordt ook wel Olifantsoor genoemd. Dit komt natuurlijk door de enorme bladeren. De felgroene bladeren van deze exotische bladplant zijn pijlvormig en hebben een mooie glans. De Alocasia is een kamerplant die snel groeit. Hij geeft een exotische uitstraling aan je woonkamer of kantoor.
Standplaats: De Alocasia Cucullata  staat graag op een plek met veel zonlicht. De plant groeit naar de zon toe, draai daarom de plant regelmatig een kwartslag. De Alocasia verlangt naar minimaal 5 uur direct zonlicht. Zorg er ook voor dat deze plant niet op de tocht staat en zet hem ook niet dicht bij een verwarming.
Water: Zorg dat de grond van de Olifantsoor altijd licht vochtig blijft, zonder dat de plant met zijn wortels in het water staat. Let op: geef deze kamerplant niet té veel water. Het is verstandig regelmatig kleine hoeveelheden water te geven. Ook is de Alocasia Cucullata erg gevoelig voor koud water, geef daarom altijd lauwwarm water.
Giftig: De Alocasia Cucullata is licht giftig.


Omdat planten levende producten zijn, zijn ze nooit precies identiek aan elkaar. Hoogte en vormen kunnen iets afwijken van de foto’s.

Milieuvriendelijke verpakking, zo dragen wij ons steentje bij!

Bij Plantada altijd gratis verzending bij alle bestellingen binnen Nederland!

Direct van de kweker bij jouw thuis of op kantoor!

Menu