1. Home
  2. /
  3. Kamerplanten
  4. /
  5. Mix Air So Pure in Terracotta Grey 25 cm – 4 stuks

Mix Air So Pure in Terracotta Grey 25 cm – 4 stuks

33.99

Uitverkocht

Keuzestress? Met deze gezonde mix wordt je huis omgezet tot een groene oase.

Hoogte: 25 cm
Potmaat: Ø 12 cm

Logo Plantada
Geen verzendkosten in NL
Vers van de kweker
Levertijd: 2 – 4 werkdagen
Veilig & Betrouwbaar

Meer informatie

Deze groene luchtzuiverende planten mix geven je huis een exotisch tintje. Elke plant heeft een andere bladvorm en textuur. Met deze mix haal je gezondheid in huis!. Deze vier mooie kamerplanten hebben een vergelijkbare verzorging en standplaats nodig, dus je kunt ze mooi als set bij elkaar zetten! Daarnaast zitten de plantjes in mooie terracotta grey potjes.
Standplaats: De planten kunnen op een lichte plek, uit de directe zon staan. De Philodendron en Clusia kunnen ook wat donkerder, maar verplaats ze niet steeds van licht naar donker
Waterbehoefte: Houdt de grond licht vochtig; laat de grond niet uitdrogen. Geef liever regelmatig kleine beetjes water dan veel per keer.
Luchtzuiverend: Deze planten mix is sterk luchtzuiverend. Deze planten zetten CO2 om in zuurstof, beter dan veel andere planten dat kunnen. De planten kunnen ook zeer effectief schadelijke stoffen in de lucht afbreken en de luchtvochtigheid verbeteren.Deze planten hebben het “Air so Pure”-label.
Fair Flora: Een Fair Flora plant wordt gekweekt op basis van duurzaamheid voor mens, dier en milieu.  Kies voor een Fair Flora plant en help mee aan een betere wereld!

Deze planten mix komt 100% vers van de kweker. Na controle wordt hij veilig verpakt en direct verzonden.


Planten zijn levende producten, daarom kunnen onze planten soms van vorm of hoogte iets afwijken. De hoogte is altijd inclusief pot.

Milieuvriendelijke verpakking, zo dragen wij ons steentje bij!

Bij Plantada altijd gratis verzending bij alle bestellingen binnen Nederland!

Direct van de kweker bij jouw thuis of op kantoor!

Menu