1. Home
  2. /
  3. Kamerplanten
  4. /
  5. Aglaonema Silver Bay 70 cm

Aglaonema Silver Bay 70 cm

31.49

De Aglaonema Silver Bay is een oersterke luchtzuiverende “easy-care” kamerplant. Deze Silver Bay heeft volle bladeren met een schitterende zilveren tekening.

Sterk luchtzuiverend
Potmaat: Ø 27 cm
Hoogte: +/- 70 cm

Logo Plantada

Geen verzendkosten in NL
Vers van de kweker
Levertijd: 2 – 4 werkdagen
Veilig & Betrouwbaar

Meer informatie

Deze Aglaonema Silver Bay “Chinese Evergreen” heeft een schitterende tekening van het blad. De binnenkant van het blad heeft een lichte kleur met daar omheen een streep van donker groen. Deze tropische kamerplant is ook nog eens extra luchtzuiverend en draagt dus bij aan een gezonder binnenklimaat .
Standplaats: Geen enkele plant doet het zo goed op donkere plekken als deze Aglaonema. Deze plant is heel geschikt voor donkere plaatsen, zoals bijvoorbeeld de badkamer. Ook op kantoren zien we deze plant steeds vaker. Direct zonlicht stelt deze plant niet op prijs. Staat de Aglaonema Silver Bay te licht dan zullen de bladeren ook lichter worden. Verplaats dan de plant naar een schaduwrijke plek. De Aglaonema heeft een hoge luchtvochtigheid nodig en houdt niet van tocht.
Water: De Aglaonema Silver Bay is niet gevoelig is voor schommelingen in het water geven. Het is natuurlijk wel beter om met regelmaat water te geven. Houd de grond vochtig voor het beste resultaat. Als de grond licht vochtig tot droog aan voelt, mag je de plant weer water geven. Tijdens de groei periode van maart t/m september mag je iets meer water geven. Om de plant in conditie te houden mag je hem ook regelmatig sproeien.
Giftig: De Aglaonema Silver Bay is licht giftig


Omdat planten levende producten zijn, zijn ze nooit precies identiek aan elkaar. Hoogte en vormen kunnen iets afwijken van de foto’s.

Milieuvriendelijke verpakking, zo dragen wij ons steentje bij!

Bij Plantada altijd gratis verzending bij alle bestellingen binnen Nederland!

Direct van de kweker bij jouw thuis of op kantoor!

Menu