1. Home
  2. /
  3. Kamerplanten
  4. /
  5. Aglaonema Silver Bay 50 cm

Aglaonema Silver Bay 50 cm

26.95

Uitverkocht

De Aglaonema Silver Bay is een oersterke luchtzuiverende “easy-care” kamerplant. Deze Silver Bay heeft volle bladeren met een schitterende zilveren tekening.

Feel Green label
Sterk luchtzuiverend
Potmaat: Ø 17 cm
Hoogte: +/- 50 cm

Logo Plantada

Geen verzendkosten
Vers van de kweker
Levertijd: 2 – 4 werkdagen
Veilig & Betrouwbaar

Meer informatie

Deze Aglaonema Silver Bay heeft een schitterende tekening van het blad. De binnenkant van het blad heeft een lichte kleur met daar omheen een streep van donker groen. Deze tropische kamerplant is ook nog eens extra luchtzuiverend en draagt dus bij aan een gezonder binnenklimaat.
Standplaats: Geen enkele plant doet het zo goed op donkere plekken als deze Aglaonema. Deze plant is heel geschikt voor donkere plaatsen, zoals bijvoorbeeld de badkamer. Ook op kantoren zien we deze plant steeds vaker. Direct zonlicht stelt deze plant niet op prijs. Staat de Aglaonema Silver Bay te licht dan zullen de bladeren ook lichter worden. Verplaats dan de plant dan naar een schaduwrijke plek. De Aglaonema heeft een hoge luchtvochtigheid nodig en houdt niet van tocht.
Water: De Aglaonema Silver Bay is niet gevoelig is voor schommelingen in het water geven. Het is natuurlijk wel beter om met regelmaat water te geven. Houd de grond vochtig voor het beste resultaat, maar heeft niet veel water nodig. Als de grond licht vochtig tot droog aan voelt mag je de plant weer water geven. Tijdens de groei periode van maart t/m september mag je iets meer water geven Om de plant in conditie te houden mag je hem ook regelmatig sproeien.
Giftig: De Aglaonema Silver Bay is licht giftig.
Feel Green: Feel Green is hét duurzaamheidsmerk van Decorum Company. Feel Green biedt een volledig duurzaam aanbod van planten met de kernwaarden: duurzaamheid, kwaliteit en innovatie. De kwekers gebruiken alleen milieuvriendelijke middelen voor de groei van hun gewassen, verpakken hun producten in afbreekbare of hernieuwbare materialen en werken hard aan het verminderen van hun CO2 uitstoot. Daardoor kunnen wij jullie verzekeren dat deze groene producten die je koopt ook echt groen zijn.


Omdat planten levende producten zijn, zijn ze nooit precies identiek aan elkaar. Hoogte en vormen kunnen iets afwijken van de foto’s.

Milieuvriendelijke verpakking, zo dragen wij ons steentje bij!

Bij Plantada altijd gratis verzending bij alle bestellingen binnen Nederland!

Direct van de kweker bij jouw thuis of op kantoor!

Menu