1. Home
  2. /
  3. Kamerplanten
  4. /
  5. Aglaonema Key Lime in pot antraciet 65 cm

Aglaonema Key Lime in pot antraciet 65 cm

30.95

Deze Aglaonema Key Lime heeft een uniek blad met mooie patronen en meerdere kleuren groen. In een moderne en tijdloze pot van Elho Brussels antraciet.

Feel Green label
Sterk luchtzuiverend
Potmaat: Ø 17 cm

Hoogte: +/- 65 cm

Logo Plantada

Geen verzendkosten in NL
Vers van de kweker
Levertijd: 2 – 4 werkdagen
Veilig & Betrouwbaar

Meer informatie

De Aglaonema is niet alleen de makkelijkste, maar ook nog eens één van de mooiste kamerplanten! De Aglaonema Key Lime is een bladplant met unieke patronen en kleuren. Dit soort heeft donkergroen blad met lichtgroene nerven. De bladstelen van deze plant zijn wit, wat een fris uiterlijk geeft. Deze plant blijft vrij laag, omdat het blad vrijwel uit de grond groeit. De Aglaonema heeft bovendien een zeer luchtzuiverende werking en draagt dus bij aan een gezonder binnenklimaat. Het is een mooie kamerplant die in ieder interieur past en makkelijk te onderhouden is. Op zoek naar een “easy care” plant die meerdere kleuren groen met elkaar combineert? Dan is deze Aglaonema Key Lime perfect voor jou.
Standplaat : De Aglaonema Key Lime vindt een donker plekje helemaal goed, maar hoe meer licht deze plant krijgt, des te sneller hij zal groeien. Zet de Aglaonema nooit in de volle zon, staat hij te licht dan zullen de bladeren ook lichter worden. Verplaats dan de plant naar een schaduwrijke plek. Je zal zien dat de kleur weer terug komt in het blad. Een geschikte plant voor badkamer of slaapkamer
Water: De Aglaonema heeft niet veel water nodig, als de grond licht vochtig tot droog aan voelt mag je de plant weer water geven. Deze plant heeft dus weinig problemen met wat meer of minder water, zolang de wortels maar niet in het water staan. Bij twijfel is het verstandig om een keer over te slaan met water geven. Dat maakt hem ook voor beginnende plantenliefhebbers een echte aanwinst en is hierdoor ook ideaal als kantoorplant.
Giftig: De Aglaonema Key Lime is licht giftig.
Feel Green: Feel Green is hét duurzaamheidsmerk van Decorum Company. Feel Green biedt een volledig duurzaam aanbod van planten met de kernwaarden: duurzaamheid, kwaliteit en innovatie. De kwekers gebruiken alleen milieuvriendelijke middelen voor de groei van hun gewassen, verpakken hun producten in afbreekbare of hernieuwbare materialen en werken hard aan het verminderen van hun CO2 uitstoot. Daardoor kunnen wij jullie verzekeren dat deze groene producten die je koopt ook echt groen zijn.


Omdat planten levende producten zijn, zijn ze nooit precies identiek aan elkaar. Hoogte en vormen kunnen iets afwijken van de foto’s.

Milieuvriendelijke verpakking, zo dragen wij ons steentje bij!

Bij Plantada altijd gratis verzending bij alle bestellingen binnen Nederland!

Direct van de kweker bij jouw thuis of op kantoor!

Menu