1. Home
  2. /
  3. Kamerplanten
  4. /
  5. Anthurium Jungle King 60 cm – 2 stuks

Anthurium Jungle King 60 cm – 2 stuks

30.95

Met deze Anthurium Jungle King (Flamingoplant) geef je elk interieur al snel een echt jungle gevoel. Mooie groene kamerplant met opvallend langwerpige bladeren.

Met Fair Flora label
Sterk luchtzuiverend
Potmaat: Ø 14 cm
Hoogte: +/- 60 cm

Logo Plantada

Geen verzendkosten in NL
Vers van de kweker
Levertijd: 2 – 4 werkdagen
Veilig & Betrouwbaar

Meer informatie

Deze Anthurium Jungle King (Flamingoplant) koop je niet voor de bloei maar voor de mooie bladeren. Deze plant heeft unieke langwerpige bladeren, maar heeft in tegenstelling tot de normale Anthurium geen bloem. De Anthurium Jungle King is, zoals de naam al zegt, afkomstig uit de jungle. De Anthurium Jungle King is een oersterke en makkelijke bladplant, daarom ook uitstekend geschikt voor kantoren. Profiteer van onze Plantada deal!
Standplaats: De Anthurium Jungle King is een fantastisch mooie plant, die graag wat meer in de schaduw staat en zeker niet direct in de zon. Vermijd altijd een plek voor een raam op het zuiden. Te weinig licht zal de bloei afremmen en teveel licht zal het blad vergelen.
Water: Door de vele bladeren van deze Anthurium Jungle King verdampt de plant veel vocht. Geef in het voorjaar tot aan de herfst zo veel water dat de potgrond vochtig aanvoelt, zonder dat de Anthurium met zijn wortels in het water staat. Het is daarom verstandig regelmatig kleine hoeveelheden water te geven. Laat de kluit in de winter iets opdrogen voordat je weer water geeft. Verder heb je er geen omkijken naar.
Giftig: Deze Anthurium Jungle King is giftig.
Fair Flora: Een Fair Flora plant is een kamerplant die wordt geproduceerd met oog voor duurzaamheid op het gebied van mens, milieu en grondstoffen. Daarnaast wordt continu gewerkt om deze kamerplant nog duurzamer te produceren. Daarbij letten ze op gebruik van meststoffen en gewasbescherming, inzet van energie en elektra en ontwikkeling van personeel. Via Fair Flora krijgt de kweker een eerlijke prijs voor het product.  zodat verdere verduurzaming wordt mogelijk gemaakt. Uitstoot van CO2 die vrijgekomen is bij de teelt, transport en materialen van de plant worden gecompenseerd met aanplant van bamboe in Uganda. Ten slotte worden er ook donaties gedaan aan goede doelen. Genoeg redenen dus om te kiezen voor Fair Flora. Met jouw aankoop help je innoveren!


Omdat planten levende producten zijn, zijn ze nooit precies identiek aan elkaar. Hoogte en vormen kunnen iets afwijken van de foto’s.

Milieuvriendelijke verpakking, zo dragen wij ons steentje bij!

Bij Plantada altijd gratis verzending bij alle bestellingen binnen Nederland!

Direct van de kweker bij jouw thuis of op kantoor!

Menu