1. Home
  2. /
  3. Dracaena

Dracaena

Ben je op zoek naar een makkelijke en sterke kamerplant? Dan is de Dracaena de perfecte plant.

Bij Plantada hebben we vele soorten Dracaena’s, zoals de bekende Dracaena Marginata, de Dracaena Janet Lind, de Dracaena Janet Graig, de Dracaena Lemon Lime en de Dracaena Warneckei. Deze Dracaena’s zijn online in onze webshop te bestellen en worden vers van de kweker geleverd. Plaatst de Dracaena eenvoudig in je winkelmandje en na afronding van jouw bestelling, doen wij de rest.

De Dracaena is in Nederland ook bekend als de Drakenbloedboom. De herkomst van de Dracaena is Afrika, Midden Amerika en Azië. De Dracaena is een oersterke plant die echt overal kan staan, weinig verzorging nodig heeft en goed droge lucht kan verdragen. De Dracaena is dé perfecte beginnersplant. Er is altijd wel een Dracaena die aan jouw wensen voldoet. Volgens de NASA Clean Air studie is de Dracaena ook erg goed in het zuiveren van de lucht en is zelfs één van de beste planten in het verwijderen van bepaalde giftige stoffen, zoals xyleen en trichloorethyleen.

Dracaena Marginata

Dracaena Marginata kopen?

De Dracaena Marginata heeft smallere bladeren dan de meeste Dracaena soorten. Hij staat bekend om zijn spitse punt en rode accenten in de bladeren. Deze Dracaena Marginata is zowel geschikt als kamerplant en kantoorplant. Koop de Dracaena Marginata eenvoudig online bij Plantada.

Dracaena Lemon Lime

Dracaena Lemon Lime kopen?

De Dracaena Lemon Lime is een sierlijke en frisse kamerplant met een diepgroene kleur, afgewisseld door lichtgroene strepen aan de buitenrand. De kleur van het blad lijkt op de kleur van een limoen en vandaar ook de naam “Lemon Lime. Koop de Dracaena Lemon Lime eenvoudig online bij Plantada.

Dracaena Janet Craig

Dracaena Janet Craig kopen?

De Dracaena Janet Craig is een mooie kamerplant en heeft een hoge stam(men) met lange puntvormige, wat dikkere diepgroene bladeren. De Dracaena Janet Craig is een geschikte kamerplant en kantoorplant. Deze Dracaena Janet Craig mag absoluut niet ontbreken aan jou collectie groene toppers! Koop de Dracaena Janet Craig eenvoudig online bij Plantada.

Dracaena Janet Lind

Dracaena Janet Lind kopen?

Deze Dracaena Janet Lind heeft een mooi zwaardvormig blad. Het verschil tussen de Janet Lind en de Janet Craig is dat bij de Craig de bladeren meer hangen. Deze Dracaena Janet Lind is gezond, makkelijk en sfeervol, wat wilt je nog meer? Koop de Dracaena Janet Lind eenvoudig online bij Plantada.

Dracaena Bicolor

Dracaena Bicolor kopen?

De Dracaena Bicolor kenmerkt zich door een lichtgroen blad met subtiel rood randje. De bladeren van de Dracaena Bicolor zijn erg spits en lijken op die van een Marginata. De sterke Dracaena Bicolor past in elke woonstijl van klassiek tot retro. Een echte aanrader! Koop de Dracaena Janet Craig eenvoudig online bij Plantada.

Dracaena Warneckei

Dracaena Warneckei kopen?

Deze Dracaena Warneckei heeft grijsgroene bladeren met witte streepjes. De prachtige witte strepen over het blad zorgen voor een mooi contrast op de bladeren. De Dracaena is een echte eye-catcher! Koop de Dracaena Janet Craig eenvoudig online bij Plantada.

Dracaena verzorging

Wil je meer weten over de Dracaena? Kijk dan bij onze plantenwijzer. Hier vind je alle informatie over de Dracaena.

Menu