1. Home
  2. /
  3. Dracaena

Dracaena

Ben je op zoek naar een makkelijke en sterke kamerplant? Dan is de Dracaena de perfecte plant.

Bij Plantada hebben we vele soorten Dracaena’s, zoals de bekende Dracaena Marginata, de Dracaena Janet Lind, de Dracaena Janet Graig, de Dracaena Lemon Lime en de Dracaena Warneckei. Deze Dracaena’s zijn online in onze webshop te bestellen en worden vers van de kweker geleverd. Plaatst de Dracaena eenvoudig in je winkelmandje en na afronding van jouw bestelling, doen wij de rest.

De Dracaena is in Nederland ook bekend als de Drakenbloedboom. De Dracaena is een oersterke plant die echt overal kan staan. Hij kan goed tegen droogte en heeft weinig verzorging nodig. De Dracaena is ook erg goed in het zuiveren van de lucht en is zelfs één van de beste planten in het verwijderen van bepaalde giftige stoffen, zoals xyleen en trichloorethyleen. Er is altijd wel een Dracaena die aan jouw wensen voldoet.

Dracaena Lemon Lime

Dracaena Lemon Lime kopen?

De Dracaena Lemon Lime is een frisse kamerplant. Hij heeft wat bredere bladeren, met een dun streepje groen in het midden en een limoenkleurige bladrand. De kleur van het blad lijkt op de kleur van een limoen en daarom ook de naam “Lemon Lime”. Koop de Dracaena Lemon Lime eenvoudig online bij Plantada.

Dracaena Marginata

Dracaena Marginata kopen?

De Dracaena Marginata heeft smallere bladeren dan de meeste Dracaena soorten. De bladeren zijn sprietvormig en hebben een subtiele rode bladrand. Deze Dracaena Marginata is zowel geschikt als kamerplant en kantoorplant. Koop de Dracaena Marginata eenvoudig online bij Plantada.

Dracaena Warneckei

Dracaena Warneckei kopen?

De Dracaena Warneckei heeft mooie brede groene bladeren met een subtiele witte streep. Deze streepjes zorgen voor een mooi contrast op de bladeren. Deze Dracaena geeft snel een tropisch sfeertje aan je interieur. Koop de Dracaena Warneckei eenvoudig online bij Plantada.

Dracaena Janet Craig

Dracaena Janet Craig kopen?

De Dracaena Janet Craig heeft hoge stam(men) met mooie donkegroene puntvormige bladeren die lichtjes naar beneden hangen. De Dracaena Janet Craig is een geschikte kamerplant en kantoorplant. Deze Dracaena Janet Craig mag absoluut niet ontbreken aan jou collectie groene toppers! Koop de Dracaena Janet Craig eenvoudig online bij Plantada.

Dracaena Janet Lind

Dracaena Janet Lind kopen?

Deze Dracaena Janet Lind heeft een mooi donkergroen zwaardvormig blad. Het verschil tussen de Janet Lind en de Janet Craig is dat bij de Janet Craig de bladeren meer hangen. Deze Dracaena Janet Lind is gezond, makkelijk en sfeervol, wat wilt je nog meer? Koop de Dracaena Janet Lind eenvoudig online bij Plantada.

Dracaena Bicolor

Dracaena Bicolor kopen?

De Dracaena Bicolor kenmerkt zich door een lichtgroen blad met een rode bladrand. De bladeren van de Dracaena Bicolor zijn erg spits en lijken op die van een Marginata. De sterke Dracaena Bicolor past in elke woonstijl van klassiek tot retro. Een echte aanrader! Koop de Dracaena Janet Craig eenvoudig online bij Plantada.

Menu