1. Home
  2. /
  3. Bestel, Betaal & Bezorg

Bestel, Betaal & Bezorg

 

Bestellen
Je kan een product bestellen door het op de productpagina toe te voegen aan de winkelwagen. Hierna kan je de gekozen producten afrekenen door “Bestelling plaatsen” te selecteren. Bij vragen over je bestelling kan je altijd contact met ons opnemen via het contactformulier.

 

 

Betalen
Na het invoeren van je gegevens en afleveradres kan je de bestelling afrekenen via de betaaloptie iDeal.  

Dit gaat via betaalprovider Mollie.com.

Tijdens het afhandelen van de betaling maken wij gebruik van een beveiligde internetverbinding. Je herkent de veilige verbinding aan het slotje links in de browser-balk. Het is dus veilig om te betaling in onze webshop.

Nadat je betaald hebt wordt je order verwerkt en verzonden. Je ontvangt ook een factuur in je mail-box.

 

 

Bezorging
Natuurlijk wil jij graag weten wanneer je planten of bloemen geleverd  worden. Logisch! Wij leveren planten en bloemen vers van de kweker binnen 2-4 dagen (uitgezonderd weekenden en feestdagen).  Wij streven samen met de kwekers om jouw bestelling binnen 48 uur geleverd te hebben. Zodra wij je order hebben ontvangen en je betaling hebben verwerkt, maken we de bestelling voor je klaar en zullen we deze zo snel mogelijk aan je verzenden. Wij verzenden al onze bestellingen met PostNL. Dit betekent dat je de dag voor de afgesproken leverdatum een track ’n trace van ons ontvangt waarmee je jouw pakket kunt volgen.
Bestel je meerdere planten in 1 bestelling? Dan kan het heel goed zijn dat je bezorging uit meerdere zendingen bestaat. Je planten en bloemen kunnen namelijk van verschillende kwekers komen. Geen paniek dus als een deel van de bestelling er nog niet is, ze komen eraan.
En als je niet thuis bent als de bezorger langskomt, dan is dat helemaal geen probleem, kan gebeuren! Als de bezorger is geweest krijg je een briefje in de brievenbus over je bezorging. PostNL probeert het bij je buren te bezorgen. Lukt dit niet, dan kan je het de volgende dag ophalen bij een PostNL punt. Maak je niet druk om je plant of boeket, deze komen vers van de kweker dus kunnen nog wel even een dagje wachten op jouw liefde.

 

Dag van bestellingVerwachte bezorging

Maandag

Woensdag

Dinsdag

Donderdag

Woensdag

Vrijdag

Donderdag

Zaterdag

Vrijdag

Dinsdag

Zaterdag

Dinsdag

Zondag

Dinsdag
Menu